Acteur Peter Thyssen heeft het hier moeilijk mee: "Enorm confronterend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Peter Thyssen heeft het hier moeilijk mee: "Enorm confronterend"

Acteur Peter Thyssen heeft het hier moeilijk mee: "Enorm confronterend"

Acteur Peter Thyssen (59) hoeft zijn acteertalent niet meer te bewijzen nadat hij al in ontelbare reeksen mocht acteren. Zo zagen we hem onder andere in 'Wittekerke', 'Big&Betsy', speelde hij de rol van 'Samson', Lili & Marleen', 'De Zonen Van Van As'', 'De Kotmadam', enzovoort. Maar nu zien we hem ook verschijnen in de musical van K3 'De Drie Biggetjes'.

Peter Thyssen krijgt er de rol van Baltimoor. Baltimoor is de oudere wolf in het verhaal, en zal zijn drie zonen Willy, Waldo en Wuppert. Hij geeft zijn zonen de opdracht om de drie biggen, gespeeld door K3, te vangen.

Peter is enorm blij dat hij deze rol mag spelen, maar hij vindt het ook heel confronterend. "Het voelt enorm fijn om met die drie jongens die mijn zonen zijn te kunnen repeteren."

"Het is ook wel confronterend, omdat het wil zeggen dat je een beetje naar de andere kant van het universum wordt geduwd, zijnde dichter bij de uitgang, want je wordt gewoon ouder. Maar het is heel fijn om met die jonge mannen te mogen spelen, het doet jezelf jonger voelen dan dat je eigenlijk bent."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws