Acteur Peter Van de Velde krijgt vreselijke diagnose van dokter: "Kwaadaardig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Peter Van de Velde krijgt vreselijke diagnose van dokter: "Kwaadaardig"

Acteur Peter Van de Velde krijgt vreselijke diagnose van dokter: "Kwaadaardig"

Peter Van de Velde, tot 2 jaar geleden nog slechterik Jacques in ‘Thuis’, kan je momenteel zowat overal bewonderen. In de spektakelmusical ‘Red Star Line’, in de nieuwe ‘Piet Piraat’-show, in ‘Fair Trade’ op Streamz, noem maar op. Gelukkig laat zijn gezondheid dat intussen toe, want het scheelde geen haar of het had er anders uitgezien.

Onlangs kreeg de acteur namelijk minder goed nieuws te horen van de dokter. Peter Van de Velde heeft de laatste tijd heel wat maag- en darmproblemen gehad. “Ik had al jaren reflux maar durfde niet naar de dokter gaan. Ik ben een bange mens. Maar uiteindelijk ging het niet meer. Ik móest wel gaan”, vertelt hij openhartig in Primo. “Ik heb een jaar geleden een coloscopie en een gastroscopie laten doen.”

En dat kwam geen seconde te vroeg. Er moesten dringend vier poliepen verwijderd worden. “Waarvan twee kwaadaardig”, klinkt het zelfs. Gelukkig is de acteur nu aan de beterhand. “Maar alles gaat goed, hoor”, stelt Peter gerust. “De coloscopie werd uitgevoerd in Reet, terwijl mijn arts in Kontich zijn praktijk heeft, dus ik zat duidelijk op de juiste plek”, lacht hij uitbundig.

Om het halfjaar op controle

Toch heeft het zijn sporen nagelaten. De acteur kampt nog regelmatig met serieuze pijn. “Heel mijn slokdarm brandde kapot, ik kon het echt niet meer uithouden. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb”, bedenkt Peter zich. “Ik heb ook een maagbreuk. Daar neem ik ondertussen medicatie voor. En verder ga ik om het halfjaar op controle. Ik laat niks meer aan het toeval over”, zegt hij vastberaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws