Adriaan Van den Hoof heeft 1,5 jaar na beschuldigen erg bijzonder nieuws te melden: “’t Is zover” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Adriaan Van den Hoof heeft 1,5 jaar na beschuldigen erg bijzonder nieuws te melden: “’t Is zover”

Adriaan Van den Hoof heeft 1,5 jaar na beschuldigen erg bijzonder nieuws te melden: “’t Is zover”

Adriaan Van den Hoof verdween vorig jaar in mei van het scherm nadat hij door meerdere ex-partners beschuldigd werd van seksueel wangedrag. Maar nu, bijna 1,5 jaar later, heeft de voormalige 'Switch'-presentator ook heuglijk nieuws te melden.

Adriaan Van den Hoof werd in 2022 door verschillende ex-partners beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en partnergeweld in de privésfeer. Niet veel later liet de VRT weten dat Van den Hoof bij 'Switch' vervangen werd door Fien Germijns. Daarna verdween de presentator een tijdlang van het scherm.

Inmiddels is de storm gaan liggen en probeert hij de draad terug op te pikken. Bovendien had hij op 6 september ook iets bijzonders te vieren. Zo is Adriaan Van den Hoof zopas 51 jaar geworden. “Voilà, ’t is zover. Vandaag officieel een ‘oude man’. 51 jaar …”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal bij een zwart-witte selfie.

In de bloemetjes

Hij deelde ook nog een kiekje uit de oude doos. "50 jaar geleden wat het zo …", aldus Adriaan. Ook zijn vriendin Emily Meersman zette hem in de bloemetjes. Zij deelde een mooie zwart-witfoto van Adriaan op haar Instagram Stories. “Happy birthday!”, schreef ze erbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws