"Amai, wat lijkt ze op jou!": Joyce De Troch stelt haar knappe dochter Alexia voor, die al 14 geworden is

230831joycedetrochphotonews
Joyce De Troch (49) is de trotse mama van twee dochters. Nu heeft de blondine ook geweldig nieuws te melden over haar oudste telg.
Joyce De Troch heeft twee prachtige dochters. In 2009 kwam haar eerste ter wereld, Alexia. Twee jaar later, in 2011, mocht ze haar tweede dochtertje verwelkomen, Adriana. Zij mocht in april 12 kaarsjes uitblazen.
Nu is het de beurt aan een ander feestvarken. Zo is Joyce haar oudste dochter Alexia op 31 augustus 14 jaar geworden. Joyce zette haar dochter dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Mijn lief, eerste kindje, mijn prachtige birthday girl", schrijft ze bij een video met allerlei prachtige beelden van Alexia.

Twee druppels water

"14 jaar geleden ontplofte ik en mijn wereld ook een beetje (veel). Maar alleen maar in de positieve zin! Jij maakt vanaf die dag alles nóg mooier. Jij bent een beste dochter die een mama zich wensen kan! Leef! Wees gelukkig! Wees jezelf! Je bent goud. Ik hou van je, tot de maan en terug", sluit ze haar bericht af. Het regent dan ook felicitaties richting de jarige Alexia. Al merken de volgers van Joyce nog iets op, namelijk dat Alexia sprekend op haar mama lijkt. "Amai Joyce! Wat lijkt ze op jou!" en "Je dochter lijkt echt enorm op jou", klinkt het onder meer in de comments.