An Swartenbroekx deelt pakkende foto van overleden mama: "Wat lijk je op haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Swartenbroekx deelt pakkende foto van overleden mama: "Wat lijk je op haar"

An Swartenbroekx deelt pakkende foto van overleden mama: "Wat lijk je op haar"

Gisteren was Internationale Vrouwendag. An Swartenbroekx maakte van de gelegenheid gebruik om haar overleden mama even te herdenken en stil te staan bij dit grote verlies.

In 2009 moest An Swartenbroekx helaas afscheid nemen van haar mama. “Ze is 40 jaar ziek geweest, ze was hartpatiënte”, vertelde de ‘F.C. De Kampioenen’-actrice enkele jaren geleden bij Radio2. “Maar op den duur ging het niet meer. De dokters hebben nog gekeken of ze een ruilhart konden geven, maar ze was al zo verzwakt. Op een bepaald ogenblik begonnen haar nieren het ook op te geven. En toen was ze levensmoe. Dan heeft ze het opgegeven”, klonk het diep bedroefd.

Bijna 14 jaar later is het gemis nog steeds groot. Daarom droeg An deze vrouwendag op aan haar moeder. “Omdat zij er 53 jaar geleden voor koos om mij wel te laten geboren worden, ondanks dat de dokters haar dit hadden afgeraden vanwege haar hartproblemen”, schrijft ze. “Daarna volgden nog 6 openhartoperaties, tot ze in 2009 moe gevochten was. Dank je mama. Een sterke vrouw, die voor mij een voorbeeld was”, aldus An.

De ‘F.C. De Kampioenen’-actrice wordt overstelpt met steunbetuigingen. “Sterkte”, “Mooi, An!”, Zulke foto’s worden nog waardevoller met de tijd”, “Prachtige foto, je mama was een sterke vrouw”, “Mooie mama, je lijkt wel wat op haar”, “Precies de mama”, “Twee druppels water” en “Sterke mama met een straffe dochter”, lezen we tussen de vele hartjes in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws