Andy Peelman gebroken van verdriet na onverwacht overlijden: "Hij heeft het niet gehaald" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman gebroken van verdriet na onverwacht overlijden: "Hij heeft het niet gehaald"

Andy Peelman gebroken van verdriet na onverwacht overlijden: "Hij heeft het niet gehaald"

Andy Peelman is momenteel in diepe rouw. De presentator is namelijk bijzonder hard aangeslagen door het plotse overlijden van Ivo Pauwels. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Ivo Pauwels, alias 'Nonkel Jef', is donderdagnacht onverwacht overleden. Dat droeve nieuws maakte zijn vrouw Diana vrijdag bekend in Het Laatste Nieuws. "Ivo is gisteravond met hartproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Hij is nog geopereerd, maar hij heeft het jammer genoeg niet gehaald", aldus Diana. Ivo Pauwels werd 85 jaar.

Andy Peelman stond de laatste jaren nog samen met Ivo op planken in de theatertour 'Chez Nonkel Jef'. "Ivo was echt een straffe man. We kennen hem allemaal als Nonkel Jef, maar ook als Ivo was hij fantastisch", reageert hij in Het Laatste Nieuws. "En hij heeft tot op het laatste moment doorgewerkt. Hij stopte gewoon niet. Dat doen niet veel mensen hem na."

Kapot gelachen

"Zijn overlijden is een groot verlies voor de showbizzwereld", gaat Andy verder. "Ik zal hem vooral herinneren als een vrolijke, grappige man. Bij de repetities was er altijd amusement en leute met hem", aldus het VTM-gezicht. "Als we elkaar de loer konden afsteken deden we dat. We hebben ons kapot gelachen. Het was zo fijn om met hem samen te werken dat het niet meer als werk aanvoelde", herinnert Andy zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws