Angst slaat toe tijdens zwangerschap Kato Callebaut: The Starlings nemen drastisch besluit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Angst slaat toe tijdens zwangerschap Kato Callebaut: The Starlings nemen drastisch besluit

Angst slaat toe tijdens zwangerschap Kato Callebaut: The Starlings nemen drastisch besluit

Kato Callebaut en Tom Dice zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. De The Starlings-zangeres is intussen zo’n drie maanden ver en niet van haar roze wolk af te slaan. Al moet haar euforie soms plaats maken voor een beklijvende angst.

Wanneer ze hun kindje verwachten of of het jongetje of een meisje wordt, houden The Starlings nog even voor zichzelf. “Maar alles is oké, de zwangerschap verloopt prima”, glundert Kato in Het Laatste Nieuws. “Ik heb weinig lichamelijke klachten, en Tom heeft bij mijn weten ook niet te klagen over stemmingswisselingen en zo. Nee, het gaat echt goed. Ik word ook prima begeleid”, aldus de zangeres.

Maar de miskraam bij haar vorige zwangerschap zo’n anderhalf jaar geleden blijft natuurlijk in het achterhoofd spelen. “Natuurlijk was er nu bij de eerste vreugde ook angst”, biechten Tom en Kato op. “Wat er gebeurd is, blijft in je achterhoofd zitten. Maar we hebben ons daar snel over kunnen zetten”, klinkt het. “Je hebt het niet in de hand, dus je kan beter maar genieten van zo'n mooie periode.”

Op de rem

En genieten zullen ze zeker doen, met hun zomer vol optredens. Maar ook in het najaar staat een tour door culturele centra gepland. Dat komt toch stilaan in de buurt van de bevalling. “Maar we denken niet dat we veel optredens zullen moeten verschuiven of annuleren”, stellen The Starlings gerust. “We hebben zodra we het wisten van de zwangerschap met ons boekingskantoor samengezeten en die hebben er al rekening mee gehouden.”

En als het Kato toch te veel zou worden, dan is Tom er nog om in te grijpen. “Als ze te veel hooi op haar vork zou nemen - ik zie dat meteen aan Kato - dan ben ik er om even op de rem te gaan staan”, belooft de toekomstige papa. “Zelf zal Kato dat niet zo snel doen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws