Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe krijgen enorme verrassing na al die jaren bij 'Familie': "Heel uniek moment" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe krijgen enorme verrassing na al die jaren bij 'Familie': "Heel uniek moment"

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe krijgen enorme verrassing na al die jaren bij 'Familie': "Heel uniek moment"

Annie Geeraerts (97) en Ray Verhaeghe (97), beter bekend als de Bomma en Albert uit 'Familie', zijn al jaren een vaste waarde op je scherm. De actrice en acteur vormen zelfs het oudste soapkoppel ter wereld, al werd dat nog nooit officieel vastgelegd. Daar besloot Radio 2 verandering in te brengen.

Het oudste soapkoppel ter wereld, dat moet gevierd worden, dachten ze er bij Radio 2 over. En hoewel Annie en Ray niet graag in de bloemetjes worden gezet, wilden Peter Van de Veire en Kim Van Oncen dit “unieke moment” toch niet zomaar aan zich laten voorbijgaan.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid nodigde het radioduo Rudy Verhoeven uit, de burgemeester van Lint, waar ‘Familie’ wordt opgenomen. Die kwam de ‘Familie’-acteurs tijdens de live-uitzending officieel huldigen als oudste soapkoppel ter wereld. En daar hoort een prachtig lint bij, zoals je op de foto’s hieronder kunt zien.

Nederig

Maar Annie en Ray blijven hun bescheiden zelve. Zo kreeg het tv-koppel ooit al eens de kans om samen gehuldigd te worden. “Maar dat hebben we toen niet aangenomen. We waren daar niet voor”, geven ze eerlijk toe. “Andere, uniekere mensen worden toch ook niet gevierd?” Toch is deze huldiging volgens de luisteraars meer dan terecht. “Geweldig”, “Verdiend, je moet het maar doen op die leeftijd”, “Supermooie uitzending met deze nederige mensen” en “om op te eten”, klinkt het in de reacties.

Populair

Laatste nieuws