Bange tijden aangebroken voor Tine Embrechts: "Laat het niet aan m'n hart komen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bange tijden aangebroken voor Tine Embrechts: "Laat het niet aan m'n hart komen"

Bange tijden aangebroken voor Tine Embrechts: "Laat het niet aan m'n hart komen"

Tine Embrechts was de afgelopen weken heel vaak op het scherm te zien. Zo had de actrice een vaste sketch in ‘De Ideale Wereld’ en speurde ze op vrijdagavond mee naar de identiteit van de Masked Singers op VTM. Maar nu dat erop zit, heeft het tv-gezicht even geen opdrachten meer.

Er zijn spannende tijden aangebroken voor Tine Embrechts. Nu ‘The Masked Singer’ voorbij is, heeft ze even geen tv-opdrachten meer om naar uit te kijken. Maar ook in het theater ligt haar werk even stil. “De komende maanden ben ik zo goed als werkloos”, vertelt de actrice openhartig op Instagram. “Maar ik probeer het niet aan mijn hart te laten komen dat ik allesbehalve een groot loon zal hebben”, besluit ze.

Tine laat het hoofd duidelijk niet hangen. Samen met haar vriend Guga Baúl geniet ze van een rustig tochtje door Limburg met de scooter. “Om te voorkomen dat ik een heks word, duik ik dan maar met mijn veulen de Limburgse bloesems in”, verwijst ze naar enkele gemeenteborden. “Om een toertje te gaan maken (en ook wat flauwe mopjes)”, knipoogt ze. “En naast de lentebloesems snuiven we ook graag wat cultuur op uiteraard!”

That’s the spirit

Haar volgers blijven al even positief als Tine zelf. “That’s the spirit”, “Ik hoop toch dat er snel een nieuwe opdracht binnenkomt”, “Even van het leven genieten dan”, “Je bent een supermadam”, “Het ideale moment voor wat qualitytime met je gezinnetje en tijd voor jezelf”, “Geniet ervan” en “Ziet er ontspannend uit”, luidt het in de comments. “Gekkies” en “Wat een mooi stel”, vinden ze nog van Tine en Guga.

Populair

Laatste nieuws