Camille Dhont mag opnieuw fantastisch nieuws delen: "Ik ben heel blij en vereerd dat ik dit mag doen"

230504camilledhontplay4
Het Rode Kruis-Vlaanderen gooide het vorig jaar over een andere boeg en verkoopt sindsdien pleisters in plaats van stickers. Nu heeft de actie ook een nieuwe ambassadrice, en dat is niemand minder dan zangeres Camille Dhont.
Zo zal Camille Dhont in de vorm van haar populaire stripfiguur op de verpakking van de pleisters prijken. "Onze jaarlijkse actie blijft erg noodzakelijk voor de werking van de 220 lokale afdelingen van Rode Kruis-Vlaanderen. Door de beperkingen tijdens corona, leverden de toenmalige stickeracties minder op dan verhoopt, maar onze eerste pleisteractie dit jaar was dan weer een schot in de roos. In 2024 willen we dat succes graag herhalen", aldus Philippe Vandekerckhove, CEO van Rode Kruis-Vlaanderen.
"We zijn daarom heel blij dat we kunnen samenwerken met Camille. Van haar strips en andere gadgets werden bij Standaard Uitgeverij de voorbije jaren al meer dan 150.000 items verkocht. Binnenkort krijgt ze ook haar eigen telenovelle, én staat ze als jongste artieste ooit vier keer in het Sportpaleis. Dat toont hoe ze jong en oud weet te enthousiasmeren", zegt Vandekerckhove.

Iets terugdoen

Ook Camille zelf is erg blij dat ze het gezicht wordt van de actie. "Ook bij mijn optredens zijn er altijd heel wat mensen van Rode Kruis-Vlaanderen in de buurt en dat geeft me een enorm veilig gevoel. Ik ben dan ook blij en vereerd dat ik dit jaar de pleisteractie kan ondersteunen en zo iets kan terugdoen voor Rode Kruis-Vlaanderen", aldus de zangeres.
De Rode Kruispleisters zullen van donderdag 18 april tot en met donderdag 2 mei 2024 te koop zijn over heel Vlaanderen.
Bron: Rode Kruis-Vlaanderen
Bron: Rode Kruis-Vlaanderen