Carmen en Jean-Marie Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carmen en Jean-Marie Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim"

Carmen en Jean-Marie Pfaff zijn bijna 50 jaar getrouwd: "Dit is ons geheim"

2023 is een jaar om snel te vergeten voor de Pfaffs. Maar volgend jaar staat er wel een belangrijk feest op de planning. Zo vieren Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen hun vijftigste huwelijksverjaardag. In Story onthult de voormalige doelman nu ook wat het geheim is van hun langdurige relatie.

"Toen ik Carmen leerde kennen, was ik 17. En zij 16. Ik zag haar voor het eerst in De Snor, het café van haar ouders", vertelt Jean-Marie in Story over zijn eerste ontmoeting met zijn echtgenote Carmen Pfaff. "Telkens opnieuw stak ik vijf frank in de jukebox om met haar te kunnen dansen", aldus Jean-Marie.

"Toen ik haar vroeg om mee buiten te gaan, zei ze: 'Het is veel warmer binnen.' Ik wist direct met wie ik te doen had", lacht de voormalige doelman. Carmen was ook Jean-Maries eerste liefje. "Ja. Mijn eerste, enige én grote liefde." En volgend jaar zijn de twee al vijftig jaar getrouwd.

Geheim

"Ons geheim? Wij hebben elkaar altijd graag gezien, mekaar begrepen, alles samen opgebouwd. En het was altijd samen uit, samen thuis", aldus Jean-Marie. "Als ik ergens uitgenodigd werd, stond ik er zelfs op dat mijn kinderen mee mochten", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws