Chemokuur eist z'n tol: Jente Pironet van Portland moet moeilijke knoop doorhakken door gezondheidsproblemen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Chemokuur eist z'n tol: Jente Pironet van Portland moet moeilijke knoop doorhakken door gezondheidsproblemen

Chemokuur eist z'n tol: Jente Pironet van Portland moet moeilijke knoop doorhakken door gezondheidsproblemen

Het gaat niet goed met Jente Pironet. De 32-jarige frontman van Portland liep nog niet zo lang geleden hersenletsels op, waardoor een operatie broodnodig was. Maar helaas verloopt zijn herstel niet zoals gepland. De zanger moet een zwaar besluit nemen.

Jente Pironet beloofde zijn fans eerder nog dat hij dit najaar weer op het podium zou staan, al werd daar voorlopig nog niets over gecommuniceerd. Helaas blijkt nu dat zijn revalidatie moeizamer verloopt dan gedacht. Daarom laat de muzikant met veel pijn in het hart weten dat hij zijn comeback noodgedwongen moet uitstellen.

“Lieve mensen, helaas neemt mijn herstelperiode meer tijd in beslag dan verwacht vanwege een chemokuur. Hierdoor moeten we ook de aankomende shows van het najaar in België en Nederland uitstellen”, schrijft Jente op Instagram. “Ik beloof jullie dat ik er alles aan doe om zo snel mogelijk terug op het podium te kruipen en jullie het beste van mezelf te geven.”

Portland forever

De Portland-zanger maakt er geen geheim van dat hij zijn fans in deze zware tijden ontzettend hard heeft gemist. “Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle steun en geduld tijdens deze uitdagende periode. Ik kijk ernaar uit om jullie in 2024 terug te zien. Portland forever”, besluit Jente, die eerder al zijn hele festivalzomer moest cancelen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws