Christoff en ex-verloofde Ritchie opnieuw samen? Zanger onthult heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff en ex-verloofde Ritchie opnieuw samen? Zanger onthult heuglijk nieuws

Christoff en ex-verloofde Ritchie opnieuw samen? Zanger onthult heuglijk nieuws

Een kleine twee jaar geleden maakte Christoff bekend dat hij en zijn toenmalige verloofde Ritchie een punt hadden gezet achter hun relatie. Het koppeltje was maar liefst drie jaar verloofd. Daarna zijn de twee heren de beste vrienden gebleven, maar de relatiegeruchten laaiden steeds weer op. Daar onthult de zanger nu groot nieuws over.

Het lijkt erop dat Christoff en zijn ex-verloofde hun relatie opnieuw een kans geven. “Ritchie en ik komen supergoed overeen”, vertelt de zanger openhartig in Dag Allemaal. “Mocht je naar onze relatiestatus vragen, ik zou zeggen: ‘It’s complicated’”, lacht hij. En zo gaat het blijkbaar al een hele tijd. “Och, we weten ’t zelf niet”, geeft Christoff toe. “Maar de druk van te moeten trouwen is weg.”

“Er hoeft geen etiket meer op geplakt te worden, en dat maakt het rustiger”, legt de zanger uit. “We wonen apart, maar we zijn meer samen dan vroeger. Er is geen verplichting meer om verantwoording af te leggen. Het klopt gewoon beter zo”, denkt Christoff erover. Ritchie werkt bovendien ook als zijn roadmanager. “Hij is mijn veilige haven. Daten interesseert mij eigenlijk niet. Zolang Ritchie in mijn leven is, denk ik niet dat ik mij zal openstellen voor iemand anders”, bedenkt hij zich.

“Niets moet, alles mag”, klinkt het bij Christoffs zus Lindsay. “Net doordat ze nu apart wonen, gaat het zo goed tussen hen, denk ik.” Ook hun ouders staan er volledig achter. “Ritchie gaat dikwijls bij hen eten, ook als Christoff in het buitenland zit”, aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws