Christophe Haddad over zijn laatste draaidag bij 'Thuis': "Dat maakte hem zo bijzonder" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christophe Haddad over zijn laatste draaidag bij 'Thuis': "Dat maakte hem zo bijzonder"

Christophe Haddad over zijn laatste draaidag bij 'Thuis': "Dat maakte hem zo bijzonder"

Christophe Haddad heeft na 8,5 jaar afscheid genomen van 'Thuis'. In Het Laatste Nieuws vertelt hij nu ook over zijn laatste draaidag bij de VRT 1-soap.

Het personage van Bob Sleeckx is na ruim 8 jaar verdwenen uit 'Thuis'. Net zoals veel fans, waren ook de 'Thuis'-acteurs erg aangedaan door de exit van Christophe Haddad. Hij vertelt in Het Laatste Nieuws nu over zijn laatste draaidag.

"Die was bijzonder, omdat veel collega’s er waren. Sommigen moesten die dag niet werken, maar waren toch speciaal voor mij gekomen. Ik was dus omringd door veel liefde", aldus Christophe Haddad.

Symbolisch

"Mijn allerlaatste scène was wel symbolisch: Bob pakt zijn tas en vertrekt", gaat hij verder. "Na die opname volgde een applausje, wat speeches, bloemen, cadeautjes en veel knuffels. Ik was niet verdrietig, maar voelde eerder een 'big smile' opkomen, omdat het gelukt was om het mooi af te ronden. Daarnaast voelde ik vooral veel opwinding, want er komt nu veel ruimte vrij voor andere uitdagingen", besluit de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws