Dat is duidelijk: zo denkt Klaasje Meijer echt over K3-opvolgster Julia Boschman Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dat is duidelijk: zo denkt Klaasje Meijer echt over K3-opvolgster Julia Boschman

Dat is duidelijk: zo denkt Klaasje Meijer echt over K3-opvolgster Julia Boschman

Na zes jaar nam Klaasje Meijer in november 2021 officieel afscheid van K3 en gaf ze de fakkel door aan Julia Boschman. Met Hanne en Marthe houdt ze nog regelmatig contact, maar hoe staat de blondine nu echt tegenover haar opvolgster?

Intussen schittert Julia Boschman al meer dan een jaar op het podium naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Alsof het nooit anders is geweest. Maar dat was het wel. Tot voor kort nam Klaasje Meijer nog dat plekje in. Intussen heeft ze definitief een streep getrokken onder haar K3-verleden, maar zeker niet onder haar vriendschap met Hanne en Marthe.

“We horen elkaar niet veel meer, maar dat begrijp ik wel”, zegt Klaasje in Dag Allemaal. Zij weet natuurlijk als geen ander hoe druk je het als K3’tje hebt. Bovendien is ze ook zelf voortdurend bezig met optredens of opnames. “Soms spreken we af en dan zit het gewoon goed”, klinkt het. “Ik ben bijvoorbeeld op babybezoek geweest bij Hanne en Jorn. Dat was heel fijn.”

Julia kent ze een pak minder goed. Toch is Klaasje heel blij met haar opvolgster. “Ik vind dat ze het goed doet. Julia is een Hollandse flapuit die zichzelf blijft”, denkt de blondine er duidelijk over. “Toch vind ik dat ik me geen mening hoef te vormen over Julia als K3’tje. Het is nu hun taak om het in te vullen, hoe ik daarover denk is niet van belang”, aldus het ex-K3’tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws