Dat zal Koen Wauters niet graag horen! Zita Wauters heeft harde boodschap voor haar papa

230805koenwauterszitawautersphotonews
Zita Wauters is helemaal klaar om aan haar televisiecarrière te beginnen. En daar heeft ze de hulp van haar ouders, Koen Wauters en Valerie De Booser, niet voor nodig, laat dat duidelijk zijn.
Zita Wauters heeft haar middelbareschooldiploma op zak. Nu kan haar mediacarrière officieel van start gaan, en dat deed ze deze zomer al toen Zita vliegende reporter mocht spelen voor ‘Zomerhit’. Intussen kreeg de jonge presentatrice al verschillende tv-opdrachten aangeboden, vertelt ze in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.
Maar er is één iets waar ze vriendelijk voor zal blijven bedanken en dat is een programma presenteren met Koen. “Nee, dat zou ik niet doen. Ik heb echt al verschillende aanvragen geweigerd om iets met mijn papa te maken”, onthult Zita. “Aan de ene kant lijkt me dat heel leuk, maar anderzijds probeer ik me wel los te koppelen van hem. Ik wil Zita zijn. Ik wil tonen dat ik het alleen kan en zonder zijn hulp”, besluit de presentatrice.

Trots op mijn achternaam

Koen en Valeries dochter moet namelijk constant opboksen tegen harde commentaren. “Ik ben trots op mijn achternaam en dat hij mijn papa is. Ik heb veel van hem meegekregen”, onderstreept Zita. “Maar ik krijg altijd maar te horen dat ik dit alleen maar kan doen doen dankzij mijn papa en daardoor duw ik hem automatisch wat van mij weg”, bedenkt ze zich.