Deze twee 'Spring'-acteurs hebben geheime relatie jarenlang verzwegen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Deze twee 'Spring'-acteurs hebben geheime relatie jarenlang verzwegen

Deze twee 'Spring'-acteurs hebben geheime relatie jarenlang verzwegen

Oude liefde roest niet, dat hebben de fans van de jeugdserie ‘Spring’ nog maar eens bewezen. Zij konden dit weekend voor puur jeugdsentiment terecht op de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis. Deze laatste reünie haalde ook voor de ‘Spring’-acteurs heel wat herinneringen boven. En dan komt heel wat aan het licht.

De ‘Spring’-acteurs waren zo’n 17 à 20 jaar toen ze destijds voor de camera schitterden. Dat zorgde voor veel plezier, maar ook voor een vleugje romantiek op de set. Er sloeg namelijk een vonkje over tussen twee van de hoofdrolspelers. Veertien jaar na het einde van de reeks zwijgen ze niet langer.

Nu blijkt namelijk dat Damian ‘Dami’ Corlazzoli, Xavier uit ‘Spring’, een relatie heeft gehad met Anneleen Liégeois, die Katrijn speelde. De tortelduifjes zijn meer dan een jaar samen zijn geweest. Maar zoals iedereen ondertussen wel weet, is Anneleen zo’n twaalf jaar geleden van de aardbol verdwenen en heeft Dami dus ook niets meer van zijn ex gehoord.

Anneleen trekt nu de wereld rond en heeft de media volledig achter zich gelaten. “Helaas is dat contact helemaal verwaterd”, vindt Dami. Iets wat ook Jelle Cleymans (Evert) en Cara Van der Auwera (Chantal) erg betreuren. “Anneleen is altijd anders geweest. We hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes, maar we respecteren haar keuze om uit de schijnwerpers te blijven”, besluit Jelle. “Ik hoop dat ze gelukkig is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws