Dina Tersago heeft het moeilijk met haar twee zoontjes: "Ik voel me schuldig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago heeft het moeilijk met haar twee zoontjes: "Ik voel me schuldig"

Dina Tersago heeft het moeilijk met haar twee zoontjes: "Ik voel me schuldig"

Dina Tersago (45) is de trotse mama van twee zoontjes: Isak (8) en Thor (6). Maar naast mama is Dina ook een veelgevraagd schermgezicht. Zo presenteert ze al twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. En dat ze zo hard werkt, wringt weleens. Dat vertelt ze deze week in Story.

Zo ondervindt ook Dina Tersago dat de combinatie van een fulltime job en een gezin niet altijd even makkelijk is. "De eeuwige zoektocht naar het gouden evenwicht blijft moeilijk", vertelt ze in Story.

"Ik doe mijn job heel graag en haal er veel voldoening uit, dat maakt me tot wie ik ben. Maar soms moet je je in duizend bochten wringen om alles rond te krijgen en dat is gewoon heel frustrerend", geeft ze toe. "Iets wat veel ouders zullen herkennen. Dat je alles probeert goed te doen en het toch niet gaat", aldus Dina.

Huisvrouw

Ze kampt dan ook vaak met schuldgevoelens. "Soms denk ik bij mezelf: ik moet misschien ook huisvrouw worden, omdat ik vaak het gevoel heb dat mijn kinderen me nodig hebben. Onlangs was Isak ziek, en gelukkig kon ik er voor hem zijn omdat iedereen zich wat aanpaste. Maar soms lukt dat niet en moet ik toch gaan werken. Ja, dan voel ik me schuldig", bekent ze. "Al denk ik ook dat mijn honger naar andere dingen te groot zou zijn. Ach, je moet gewoon blij zijn met hoe het is", besluit de presentatrice.

Populair

Laatste nieuws