Dit mocht hij vast nog niet verklappen! Niels Destadsbader praat mond voorbij over grote verrassing bij Studio 100 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit mocht hij vast nog niet verklappen! Niels Destadsbader praat mond voorbij over grote verrassing bij Studio 100

Dit mocht hij vast nog niet verklappen! Niels Destadsbader praat mond voorbij over grote verrassing bij Studio 100

Oeps! Niels Destadsbader zou in een interview zomaar eens groot nieuws van Studio 100 verklapt kunnen hebben. Nieuws dat heel wat fans héél blij zou maken.

Op 1, 7 en 8 december brengen Gert Verhulst en James Cooke de grootste Studio 100-hits aller tijden naar het Sportpaleis met de spetterende ‘Singalong’-show. “Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, lichtte de grote Studio 100-baas al een tipje van de sluier op. De cast van Het Huis Anubis werd al aangekondigd, maar welke andere sterren uit het verleden komen volgende maand piepen? De cast van Amika bijvoorbeeld?

Er doen namelijk al langer geruchten de ronde dat zij wel eens de volgende verrassingsact zouden kunnen zijn. En wanneer Niels Destadsbader in een recent interview met HLN Showbits zijn drukke agenda voor de komende maanden overloopt, horen we hem plots zeggen: “Ik ga met Gert en James ook iets doen in het Sportpaleis.” Waarop de reporter hem er meteen op wijst dat de ‘Amika’-acteur zich wel eens versproken zou kunnen hebben over de ‘Singalong’-party. “Ik heb een uitnodiging gekregen om te mogen gaan supporteren, om te gaan kijken”, verbetert Niels zich snel. “Ik zou het eens moeten voorstellen aan Gert”, knipoogt hij.

Moora Vander Veken

Ook bij Moora Vander Veken, die de hoofdrol speelde in ‘Amika’, werd eerder al gepolst of we tijdens de ‘Singalong’ een reünie van de cast mogen verwachten. “Iedereen hoopt dat we er met ‘Amika’ bij zijn, ik krijg superveel berichten. Helaas mag ik er niets over zeggen”, reageerde de actrice toen mysterieus in Het Laatste Nieuws.

@jarnerediers Komt de cast van Amika naar de Singalong van Studio 100 in het Sportpaleis? #studio100 #singalong #nielsdestadsbader #amika ♬ origineel geluid - Jarne Rediers

Populair

Laatste nieuws