Down the road-presentator Dieter Coppens mag 2022 afsluiten met prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Down the road-presentator Dieter Coppens mag 2022 afsluiten met prachtig nieuws

Down the road-presentator Dieter Coppens mag 2022 afsluiten met prachtig nieuws

Dieter Coppens zal zijn jaar ongetwijfeld in alle schoonheid kunnen afsluiten. Hij heeft er niet alleen een prachtig tv-jaar op zitten, afgelopen donderdag werd hij trotse nonkel van Mathias Coppens’ derde kindje en als kers op de taart valt hij nog eens stevig in de prijzen.

Naar jaarlijkse traditie sluit Humo 2022 af met de befaamde Humo's Pop Poll, een opiniepeiling onder de lezers van het weekblad. Die “bekronen” Vlaanderens beste, slechtste of ergerlijkste producties of personen in de media, film, muziek en politiek.

Zo wordt onder andere de bekwaamste tv-figuur uitgeroepen. En niemand minder dan Dieter Coppens mag dit jaar die titel dragen. “Dankjewel, liefste Humo-lezers”, schrijft de presentator stomverbaasd op Instagram. Wij zijn een pak minder verbaasd. Met ‘Down the road’ en ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’ heeft de tv-maker als vanouds miljoenen harten veroverd.

Dat bijna niets of niemand aan ‘Down the Road’ kan tippen, is ook uit een andere categorie gebleken. Het programma werd door de lezers uitgeroepen tot derde beste tv-programma van het jaar. Alleen ‘De Mol’ en ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ scoorden beter.

Down the road-presentator Dieter Coppens mag 2022 afsluiten met prachtig nieuws

Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws