Drie jaar na dood van Johny Voners: echtgenote Annemie deelt aangrijpend bericht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie jaar na dood van Johny Voners: echtgenote Annemie deelt aangrijpend bericht

Drie jaar na dood van Johny Voners: echtgenote Annemie deelt aangrijpend bericht

Drie jaar geleden is Johny Voners helaas overleden aan de gevolgen van huidkanker. De ‘F.C. De Kampioenen’-acteur werd 74. Op Instagram staat zijn echtgenote Annemie even stil bij dit grote verlies.

Het was gisteren exact drie jaar geleden dat Vlaanderen afscheid moest nemen van Johny Voners, ook wel bekend als Xavier Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’. Een afscheid dat tot op vandaag zijn sporen nalaat. “3 jaar gemis maar oneindig veel liefde”, schreef ‘Kampioenen’-collega en goede vriendin An Swartenbroekx op Instagram. Ook zijn vrouw Annemie herdenkt haar overleden echtgenoot met een pakkend bericht.

“17/3/2020, al 3 jaar een vedette in ‘Den Hemel’”, steekt Annemie van wal. “Johny, mijn lieve, zachte, warme man. Samen zo intens gelukkig. Ik draag jouw liefde, jouw warmte, jouw passie elke dag met me mee. Onze diepe verbondenheid blijft en geeft ook troost, maar het blijft een donker hobbelig pad met veel leegte en onrust”, klinkt het. “Het blijft moeilijk aanpassen aan een wereld zonder jou.”

“Ik loop hier nog steeds wat verloren rond. Ik mis jou, ik mis ons, ik mis mezelf bij jou. Ik blijf erin vertrouwen dat ik ooit de weg terug vind, het leven wat lichter en het verdriet dragelijker wordt”, gaat ze geëmotioneerd verder. “Liefde eindigt niet als iemand sterft, dat maakt het zo moeilijk. Mijn liefste Johny, ik heb je zo lief, voor altijd en met heel mijn zijn. Dapper doorbijten, boven de wolken schijnt de zon altijd”, aldus Annemie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws