Drie maanden na breuk met Ella Leyers: Rik Verheye onthult waar het misgelopen is

221229RIKVERHEYEELLALEYERSVRT
Hoewel ze een match made in heaven leken, gingen Rik Verheye en Ella Leyers in februari na amper zes maanden uit elkaar. Maar waar is het misgelopen bij het toch zo verliefde stel? Daar vertelt de ‘Nonkels’-acteur nu voor het eerst meer over.
In september vorig jaar werd Vlaanderen plots een showbizzkoppel rijker. Rik Verheye vond de liefde bij niemand minder dan Ella Leyers. En het acteurskoppel liet er geen gras over groeien. Drie maanden later kondigden ze al hun verloving aan. Maar in februari kwam de donderslag bij heldere hemel. Hun sprookje was uitverteld en Rik en Ella gingen helaas uit elkaar.
"Hoe explosief − met een bang − we eraan begonnen zijn, met eenzelfde bang zijn we eruit gegaan”, vertelt Rik nu openhartig in Nina. “Maar nul spijt van. Ik kan dat nu koesteren. Ik kan achteromkijken en zeggen: oké, chic, leuk, maar niet wat ik nodig had.” Over de reden van hun breuk bleef het stil. Maar nu laat de ‘Nonkels’-acteur voor het eerst in zijn kaarten kijken.
Mezelf volledig verloren
“Ik ben iemand die in het hier-en-nu leeft”, beseft Rik. “Ik pak het moment en kan dat heel goed. Natuurlijk heb je een langetermijnvisie − daar wil ik staan in mijn leven op een bepaald moment − maar dat neemt niet weg dat je jezelf eens niet volledig kan verliezen”, legt de acteur uit. Zoals bij hem en Ella gebeurde. “Alles gebeurt met een reden. Ik heb uit het vorige veel geleerd, ik weet nu wat ik nodig heb”, besluit hij.