Drie maanden na plotse breuk: Ella Leyers deelt Rik Verheye pijnlijke steek uit

16052023ellaleyersphotonews
In februari raakte bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye, Vlaanderen populairste showbizzkoppel, uit elkaar waren. De liefde was nochtans groot. Na amper drie maanden waren de tortelduifjes al verloofd. Die plannen zijn intussen afgeblazen. Gelukkig ziet Ella er zelf wel de humor van in.
Ella Leyers en Rik Verheye zijn al ruim drie maanden uit elkaar. Intussen is er nog geen nieuwe vrouw in het leven van de ‘Nonkels’-acteur. "Klopt, maar wat niet is, kan nog komen”, vertelde Rik vorige week in Nina. “Alles gebeurt met een reden. Ik heb uit het vorige veel geleerd, ik weet wat ik nodig heb”, besloot hij. "Ik ben zelden zo gelukkig geweest als nu.”
Ook bij Ella is er van een nieuwe liefde nog geen sprake. Dat maakt ze op Instagram pijnlijk duidelijk met een throwback naar de trouwdag van haar zus, Olga Leyers. “Ik had het bruidsboeket gevangen. Dat belooft voor 2023 dus ook weer niet veel goeds”, knipoogt de actrice. Een duidelijke verwijzing naar haar ex, met wie ze normaal gezien binnenkort in het huwelijksbootje zou stappen.

Zelfspot

Ella’s volgers kan dit grapje in ieder geval wel smaken. “Hahahaha”, “Lol”, “Je hebt nog zes maanden de tijd. De klok tikt”, “Gooi hem maar zo snel mogelijk weer weg”, “Heb ik hier een vergadering gemist? (een quote van Riks personage in ‘Callboys’, red.)” en “Zelfrelativering, love it”, lachen ze met haar mee. “Zeg nooit nooit, topper”, “Het kan soms al eens meevallen”, “Je verdient een man naar uw maat”, en “Alles komt altijd goed”, moedigen ze de actrice ten slotte aan.