Echtgenoot Frank eerlijk over zijn partner Margriet Hermans: "Dan durf ik twee weken niet buitenkomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Echtgenoot Frank eerlijk over zijn partner Margriet Hermans: "Dan durf ik twee weken niet buitenkomen"

Echtgenoot Frank eerlijk over zijn partner Margriet Hermans: "Dan durf ik twee weken niet buitenkomen"

Margriet Hermans, die op 17 maart 70 kaarsjes mag uitblazen, en haar man Frank Deloof (76) vormen al 30 jaar een koppel. Maar ook bij hen zijn er ergernissen. Zo heeft Frank het vooral moeilijk met de openhartigheid van de zangeres. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

Frank Deloof blijft het liefst uit de schijnwerpers. Toch wilde hij voor de 70ste verjaardag van zijn grote liefde een uitzondering maken. Zo kon Dag Allemaal hen voor het eerst in 30 jaar strikken voor een dubbelinterview. En daarin hadden ze het ook over wat ze minder prettig vinden bij elkaar.

"Haar loslippigheid, die stoort me soms wel", bekent Frank. Zo is Margriet een open boek, ook als het over hun seksleven gaat. "Ja, en dat vind ik niet zo leuk. Ik denk dikwijls: 'Wat zegt ze nu weer?' Dan durf ik twee weken niet buitenkomen. Voor mij hoeft heel België niet te weten wat er tussen onze lakens gebeurt", aldus Frank.

Aard van het beestje

Al heeft hij er ook mee leren leven. "Intussen denk ik: ach, het is nu zo. Het is de aard van het beestje, en ik ga haar niet meer kunnen veranderen", beseft hij. "Soms denk ik na een interview: 'Ai, Frank gaat morgen weer boos zijn'", reageert Margriet. "Op het moment zelf is het echter sterker dan mezelf. Maar als ik die vrijheid van spreken niet meer zou krijgen, zou onze relatie niet blijven duren."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws