Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie en Carmen Pfaff na al hun ellende Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie en Carmen Pfaff na al hun ellende

Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie en Carmen Pfaff na al hun ellende

Het zijn bewogen tijden geweest voor Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff. Daar hebben de hersenbloeding van Carmen en hun homejacking alles mee te maken. Maar nu kunnen ze hun zorgen eindelijk even vergeten, want er valt iets te vieren.

De laatste maanden waren behoorlijk zwaar voor de familie Pfaff. In mei werd Carmen Pfaff nog in het ziekenhuis opgenomen nadat ze een hersenbloeding kreeg in het vliegtuig richting Mallorca. Intussen gaat het de goede richting uit. “Maar zowel haar leven als het mijne zal nooit meer hetzelfde zijn”, zei Jean-Marie onlangs in Het Laatste Nieuws. “Als ze weer thuis is, zal ik een deel van de zorg op mij nemen.”

Maar daar hield de miserie niet op. Vorige maand werd Carmen nog slachtoffer van een home invasion. Jean-Maries vrouw werd thuis overvallen door drie gemaskerde mannen. Er werden enkele rake klappen uitgedeeld, maar Carmen bleek oké te zijn. Gelukkig heeft het koppel na deze woelige periode eindelijk reden om te vieren. Er is er namelijk één jarig.

Bijzondere mijlpaal

Faye, de kleindochter van Jean-Marie en Carmen, vierde afgelopen weekend haar 16de verjaardag. “Happy 16th birthday, lieve schat”, schreef mama Lyndsey Pfaff op Instagram bij een kiekje uit de oude doos en eentje van nu. Deze feestelijke gebeurtenis, die als geroepen kwam voor Fayes grootouders, ging in de familie ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws