Elke Clijsters (38) deelt erg slecht nieuws: "Kwaadaardige cellen gevonden"

230829elkeclijstersplay4
Elke Clijsters (38) moest in 2009 afscheid nemen van haar vader Lei Clijsters. Hij overleed op amper 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van huidkanker. Helaas heeft ook Elke nu geen fijn nieuws te horen gekregen van de dokter nadat ze een schoonheidsvlek liet verwijderen.
"Een paar weken geleden heb ik een schoonheidsvlek laten verwijderen en ze hebben kwaadaardige cellen gevonden", schrijft Elke op Instagram. "Mijn vader is overleden aan huidkanker dus de laatste weken waren een beetje eng. Ik wacht nog op enkele resultaten, maar alles komt goed", aldus de zus van Kim Clijsters.
Daarbij kaart ze ook de perfecte plaatjes aan op sociale media. "Het leven bestaat niet altijd uit regenbogen en vlinders. Deze hele wereld van sociale media kan ervoor zorgen dat het lijkt alsof het leven van iemand anders perfect is. Laat me je vertellen ... dat is het niet", schrijft Elke.

Ups en downs

"We hebben allemaal ups en downs en lessen die we moeten leren. Ik weet dat veel mensen uitdagende tijden doormaken. Dus ik stuur jullie zo veel liefde en kracht. Knuffels, Elke", sluit ze haar bericht af.