Elke Clijsters heeft droevig nieuws over zus Kim Clijsters: "Tranen gelaten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Elke Clijsters heeft droevig nieuws over zus Kim Clijsters: "Tranen gelaten"

Elke Clijsters heeft droevig nieuws over zus Kim Clijsters: "Tranen gelaten"

Elke Clijsters moet haar zus, tenniskampioene Kim Clijsters, verschrikkelijk missen nu Kim in Amerika woont. Ondanks de afstand tussen Limburg en de VS blijft de band tussen de zussen heel hecht. Maar onlangs kreeg Elke het toch erg moeilijk te verduren.

“Nu ze in Amerika woont, is het gemis van haar en haar kinderen soms lastig”, zegt Elke Clijsters in Het Laatste Nieuws. Gelukkig kunnen ze via FaceTime nog vaak genoeg contact gehouden. En onlangs kon Elke haar zus zelfs bewonderen in de zesdelige docureeks ‘Kim Clijsters: Come back home’, vanaf 4 juni ook op VRT 1. Daarin krijgen we een unieke blik in het leven en de carrière van de tenniskampioene.

Voor Elke was het zien van de documentaire een erg emotionele ervaring. Want de docu toont niet alleen de fijne momenten uit Kims leven. “Ik heb gehuild toen ik in beeld zag hoe Kim zich gekwetst voelde door de vele negatieve commentaren op haar comeback”, vertelt haar zus nu. “Ze lacht dat in eerste instantie weg maar ik zie dat het haar pijn doet. Dat vond ik heel moeilijk. Vroeger schreven mensen ook brieven met slechte dingen over mijn zus, maar nu staat het allemaal online. Ik wil haar daartegen beschermen maar helaas kan ik daar niets tegen doen.”

Fiere zus

“Ja, het was heel heftig om te zien, omdat het mijn grote zus is”, geeft Elke toe. Gelukkig kon ze ook vaak met een glimlach naar de documentaire kijken. “Het is echt een bijzondere en mooie reeks geworden”, vindt Kims zus. “Haar comeback is misschien niet gelopen zoals gepland maar ik geloof heel sterk dat het leven je brengt waar je moet zijn. Dingen gebeuren omdat je er lessen uit kunt leren”, denkt ze erover.

“Voor mij maakt het niet uit welke carrière ze heeft of niet. Zonder haar palmares zou ik ook een fiere zus zijn”, benadrukt Elke. “Ik kijk heel anders naar haar dan de mensen die voor haar supporteren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws