Ella Leyers doet vreselijke ontdekking en schrikt zich rot: "OMG sto-hop!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers doet vreselijke ontdekking en schrikt zich rot: "OMG sto-hop!"

Ella Leyers doet vreselijke ontdekking en schrikt zich rot: "OMG sto-hop!"

Ella Leyers heeft zopas vernomen dat haar foto’s gebruikt worden in reclamecampagnes voor afslankmiddelen. Op Instagram reageert ze daar nu voor het eerst op en ze laat weten dat ze daar niets mee te maken heeft.

“Ella Leyers vertelt de waarheid over haar gewichtsverlies”, klinkt op Facebook in een gesponsord bericht dat reclame maakt voor afslankmiddelen. De pagina maakt daarvoor gebruik van de naam en de foto’s van Ella Leyers. “Mijn gewicht ging van 68 naar 57. Ella Leyers zegt dat je in vijftig dagen elf kilogram kwijt kunt raken”, staat er te lezen.

‘De ideale wereld’-presentatrice schrok zich een bult toen ze dit bericht voorbij zag komen op Facebook. Op haar Instagramverhaal uit ze meteen haar ongenoegen. “Ma huh???”, schrijft ze. Ella maakt meteen duidelijk dat ze niet op de hoogte is van deze reclame en dat haar foto's misbruikt worden. Vervolgens deelt ze nog een tweede bericht dat haar naam gebruikt.

Volgens de tweede post zou de presentatrice binnenkort een blog schrijven over haar gewichtsverlies. "OMG sto-hop!", reageert Ella. Op de foto die de reclamepost gebruikt krijgen we Ella te zien met Romy, het dochtertje van Clara Cleymans. "Clara, Romy is blijkbaar ook afslankmodel", schrijft ze erbij.

Ella Leyers doet vreselijke ontdekking en schrikt zich rot: "OMG sto-hop!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws