Ella Leyers en Rik Verheye na 6 maanden uit elkaar: "Daar is het fout gelopen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers en Rik Verheye na 6 maanden uit elkaar: "Daar is het fout gelopen"

Ella Leyers en Rik Verheye na 6 maanden uit elkaar: "Daar is het fout gelopen"

Amper zes maanden nadat Ella Leyers en Rik Verheye hun relatie bekendmaakten, is het koppeltje al uit elkaar. Het leek nochtans allemaal van een leien dakje te lopen. Na drie maanden waren de tortelduifjes al verloofd én bij elkaar ingetrokken. Maar waar is het dan misgelopen?

Ella en Rik lieten er geen gras over groeien. In zes maanden tijd verliefd, verloofd en een eigen liefdesnestje gekocht. “Je hebt er geen wetenschap voor nodig om te beseffen dat je elkaar dan nog niet goed kent, of weet hoe de ander in elkaar zit, en of je compatibel bent op lange termijn”, denkt seksuologe Chloé De Bie erover in Het Laatste Nieuws. Heeft hun snelle verloving hen dan de das omgedaan?

“Het gevaar is inderdaad dat je in die volle verliefdheid te snel keuzes maakt. Verliefdheid maakt blind. Dat kan een valkuil zijn”, reageert ‘Blind Getrouwd'-experte Sarah Hertens. “Je ziet je partner mooier dan hij of zij is, doet jezelf ook beter voor. Alles is rooskleuriger omdat je verliefdheidshormonen een piek beleven.” Pas ná die verliefdheid leer je je partner echt kennen. “Daarom zegt men ook: ‘Neem in grote emotie, en dus ook in die grote verliefdheid, nooit grote beslissingen'.”

Bovendien woonden Ella en Rik na drie maanden al samen. “Dat is voor alle koppels de grootste uitdaging”, zegt Hertens. “Want dan begint het dagelijkse stramien en kan je je fouten niet meer verstoppen.” Een echte relatietest dus. “Als je samenwoont, zie je pas écht elkaars verschillen, hoe je over de liefde denkt, welke toekomstvisie je samen hebt”, vindt De Bie. “Het kán dus zijn dat het daar voor Rik en Ella is gestrand, dat weet je niet. Maar men zegt niet voor niets: haast en spoed is zelden goed.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws