Ella Leyers maakt bijzonder nieuws bekend over gezinsuitbreiding met Rik Verheye Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers maakt bijzonder nieuws bekend over gezinsuitbreiding met Rik Verheye

Ella Leyers maakt bijzonder nieuws bekend over gezinsuitbreiding met Rik Verheye

Ella Leyers en Rik Verheye vormen sinds afgelopen zomer hét hotste showbizzkoppel van Vlaanderen. In november, amper drie maanden later, waren de tortelduifjes verloofd én kochten ze hun eigen stekje. Maar hoe zit het met hun kinderwens?

Het mag rap gaan, zoveel is duidelijk. Verliefd, verloofd en een liefdesnestje gekocht op amper vijf maanden tijd. In ‘Over de oceaan’ vertelde Ella Leyers openlijk over haar kinderwens. Het programma werd intussen al een jaar geleden opnemen, toen ze nog niet samen was met Rik. “Ik kom als enige kandidaat ‘blanco’ op de boot”, zei ze, waarmee ze bedoelt: de enige die geen partner of kinderen moest achterlaten.

“Ik heb altijd gedacht: ‘Ik wil heel snel trouwen en heel veel kinderen maken …’ Maar misschien hoeft dat ook niet”, bedacht Ella zich aan boord van de Polygala. “Ik denk dat het goed is om ook voor mezelf uit te maken wat ik wil.” Maar nu ze toch de ware liefde is tegengekomen en ze duidelijk vooruit wil, wijst alles erop dat er straks misschien wel een kleine Ella of kleine Rik rondloopt.

Ella koestert in ieder geval een vurige wens om mama te worden. Dat gaf ze eerder al toe in Flair. “Ja, ik wil graag mama worden. Een concrete planning om zwanger te worden, maak ik niet. Wat gebeurt, dat gebeurt”, klonk het toen. Dat bevestigde de presentatrice zelfs onlangs nog in ‘De Ideale Wereld’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws