Ellen Callebout doet erg verrassende onthulling over breuk met Gert Verhulst

220208ELLENCALLEBOUTVERHULST
Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn al vijf jaar gelukkig getrouwd. In hun periode voordien waren ze even uit elkaar. Dat had alles te maken met het feit dat Gert voor een andere vrouw had gekozen.
Gert was namelijk verliefd geworden op Josje, die toen deel uitmaakte van K3. Het was een erg zware periode voor Ellen. "Achteraf bekeken zie ik dat dat een periode was waarin we geen van beiden honderd procent gelukkig waren met hoe het liep”, liet Ellen zich daarover uit in Het Laatste Nieuws.
“Ik had nog het restaurant, we zagen elkaar niet veel, we moesten veel afstand afleggen. Ik denk dat de verliefdheid bij alletwee wat was weggezakt. En toen zei Gert dus ineens: ‘Ik ben verliefd geworden op iemand anders’.

Geen ruzie

Ellen reageerde zeer rustig. “Wat kon ik zeggen? Ik ging niet vechten voor hem, zoveel trots had ik wel. ‘Doe je ding, gá’, heb ik gezegd en dat meende ik.” De twee hebben er nooit ruzie over gehad. "We zijn nooit in ruzie uiteen gegaan. En natuurlijk had ik wel liefdesverdriet, maar ik moest toch niet kwaad worden?”
Uiteindelijk hield de relatie met Josje niet lang stand en vonden Gert en Ellen elkaar terug. Na zes maanden gaf Ellen hem een nieuwe kans en dat resulteerde nu dus in hun relatie waarin ze erg gelukkig zijn met elkaar.