Emi uit 'Boer zkt Vrouw' laat diep in boezem kijken en laat boer Kim met rode kaken achter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emi uit 'Boer zkt Vrouw' laat diep in boezem kijken en laat boer Kim met rode kaken achter

Emi uit 'Boer zkt Vrouw' laat diep in boezem kijken en laat boer Kim met rode kaken achter

Vorig jaar leerden we Emi Pellarin kennen in ‘Boer zkt Vrouw’. In tegenstelling tot de kandidaten van het voorbije seizoen vond zij er wel de liefde van haar leven. Samen met boer Kim gaat ze als gelukkig koppeltje door het leven. En na meer dan een jaar weet Emi haar wederhelft nog steeds te verbazen.

Vorig jaar viel aardappelboer Kim - hoewel hij eerst voor Ginny had gekozen - volledig in zwijm voor Emi. En nu, anderhalf jaar na de opnames, gaat het beter dan ooit met het koppeltje. “Wij wonen al een jaar samen op de boerderij, en het loopt enorm goed”, vertelde de boer onlangs in Dag Allemaal. “Ja, we hebben elkaar echt wel gevonden.”

Dat er nog steeds sprake is van grote liefde, is overduidelijk. Op Instagram laat Emi zich nu van een compleet andere kant zien en bewijst daarmee meteen dat Kim nog steeds tot over zijn oren verliefd is. De ‘Boer zkt Vrouw’-kandidate laat namelijk wel erg diep in haar decolleté kijken. “Double trouble”, schrijft ze bij haar gewaagde kiekjes.

Babe

En haar wederhelft heeft meteen een gepaste reactie klaar. “I like trouble”, reageert Kim met een kwijlend gezichtje onder de pikante foto. Maar ook Emi’s volgers zijn verkocht. “Waaauw”, “Prachtig”, “Zo mooi, Emi”, “Knappe dame”, “Hela” en “Wat een babe”, is iedereen het erover eens in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws