Emotioneel afscheid voor Peter Van de Veire: "Ik ga je missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emotioneel afscheid voor Peter Van de Veire: "Ik ga je missen"

Emotioneel afscheid voor Peter Van de Veire: "Ik ga je missen"

Op vrijdagochtend maakte Kim Van Oncen bekend dat ze stopt met de Radio2-ochtendshow 'Goeiemorgen, Morgen!'. Dat betekent ook dat Peter Van de Veire na een jaar al afscheid moet nemen van zijn sidekick en op zoek moet gaan naar een nieuwe.

Kim Van Oncen wil zich opnieuw focussen op haar eerste grote passie, acteren. Daarom stopt de radiopresentatrice met de ochtendshow op Radio2. Dat nieuws maakte Kim vrijdag bekend in 'Goeiemorgen, Morgen'.

"Ik neem met pijn in het hart afscheid van de liefste luisteraars en de fijnste collega’s. Ik blijf Radio2 een warm hart toedragen en je zal me af en toe nog zien opduiken. Ik kijk enorm uit naar het spannende televisiewerk dat eraan komt en waar ik me nu volop op kan toeleggen", klonk het.

Onze vriendin

Peter Van de Veire gaat zijn sidekick alvast erg missen. "Ik neem afscheid van een radiovriendin en kijk vooral uit naar haar fonkelende verschijning op VRT-televisie", reageerde hij op het nieuws. "Kim, geniet nu even van de relatieve rust en blaas ons binnenkort compleet omver met je nieuwe plannen. Je was héél even van ons. Maar je blijft voor altijd onze vriendin Kim Van Oncen. Merci."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws