Erik Van Looy hoort "vreselijk nieuws" van zijn arts: "Nu is het serieus" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy hoort "vreselijk nieuws" van zijn arts: "Nu is het serieus"

Erik Van Looy hoort "vreselijk nieuws" van zijn arts: "Nu is het serieus"

Onlangs moest Erik Van Looy nog met spoed onder het mes omdat zijn netvlies gescheurd was. Twee maanden na zijn pijnlijke oogoperatie krijgt de ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator opnieuw slecht nieuws te horen.

Vorig jaar is Erik Van Looy zestig geworden. Gelukkig is fysiek nog alles in orde, of toch bijna alles. “Ik ben intussen op een leeftijd waarop je nu en dan bloed moet laten nemen, of een staaltje stoelgang moet laten onderzoeken. Dat levert gelukkig geen alarmerende resultaten op”, vertelt de presentator in Humo. Het enige waar hij zich zorgen om moet maken, is zijn gebit.

“Het enige waar ik opeens grote problemen mee heb – vreselijk nieuws, want ze lachen me er in 'De Slimste Mens' al jaren mee uit en nu is het géén mop – zijn mijn tanden”, lacht Erik. De presentator heeft al enkele weken last van serieuze tandpijn, vooral als hij eet of drinkt. "Het is ironisch: toen ze er in 'De Slimste Mens' moppen over maakten, was er met m'n tanden niks mis! Het lijkt wel alsof die moppen zich in de realiteit hebben gemanifesteerd”, bedenkt hij zich.

Erik kreeg van zijn tandarts dan ook te horen dat er al zeker vijf tanden getrokken moeten worden. “Het zal allemaal wel in orde komen, met kronen en implantaten”, stelt de ‘De Slimste Mens’-presentator gerust. “Het zal alleen nóg meer kosten dan een ticket voor Madonna – nog een geluk dat ik haar gemist heb”, grapt hij.

Populair

Laatste nieuws