Ex-'Familie'-actrice Erika Van Tielen kiest voor nieuwe look en ziet er totaal anders uit

230828erikavantielenfamilievtm
Erika Van Tielen heeft een compleet nieuwe look aangenomen. Op Instagram laat d voormalige ‘Familie’-actrice meteen het resultaat van haar kappersbezoek zien.
Twee jaar geleden verdween Erika Van Tielen na vijf seizoenen uit ‘Familie’. “De rol van Amélie vier jaar lang mogen spelen is een avontuur waar ik erg dankbaar voor ben. De sterke verhaallijnen volgden elkaar op en daar kan je als actrice alleen maar blij mee zijn”, zei de voormalige soapactrice toen in Het Laatste Nieuws. “Wie weet ze Amélie in een verre toekomst nog wel eens terug, maar nu is het tijd voor nieuwe projecten.”
Maar nu heeft Erika naast een nieuwe job ook een ander kapsel. Vorige week heeft de actrice een hele make-over ondergaan. De actrice heeft in haar leven al heel wat haarkleuren gehad - rood, bruin en zelfs paars bijvoorbeeld -, maar koos nu voor een zwarte haardos.

Back to black

Voor haar nieuwe coupe ging Erika aankloppen bij haar haar- en make-upspecialiste Esther Tuls. En het resultaat mag er zijn! Dat toont Erika vol trots op haar Instagramverhaal. “Back to black”, knipoogt de actrice.
Bron: Instagram Stories (@erikavantielen)
Bron: Instagram Stories (@erikavantielen)