Ex-omroepster Eva Daeleman (32) deelt slecht nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-omroepster Eva Daeleman (32) deelt slecht nieuws over haar gezondheid

Ex-omroepster Eva Daeleman (32) deelt slecht nieuws over haar gezondheid

Eva Daeleman raakte vooral bekend als omroepster op Eén of presentatrice op MNM. Sindsdien heeft ze als schrijfster al enkele boeken op de markt gebracht. Toch lijkt haar leven niet enkel rozengeur en maneschijn. Op sociale media maakt de voormalige radiostem droevig nieuws bekend.

De 32-jarige presentatrice moest een hele tijd geleden een moeilijke periode doorstaan. Na een drukke periode waarin Eva tegelijk op de radio te horen was en in meerdere tv-prorgamma’s opdook, werd ze in 2015 getroffen door een burn-out en verdween ze even uit de schijnwerpers. Maar enkele maanden na haar burn-out sloeg het noodlot opnieuw toe. En alweer moet ze nu oppassen dat ze niet tegen haar eigen grenzen aanstoot.

Op Instagram laat Eva weten dat ze er weer even doorheen zit. “Op de dool. Want het leven is niet altijd elke dag vakantie”, schrijft de voormalige omroepster openhartig. “Ik voel me als een stuurloos schip op open zee. Ik, Eva Daeleman, die het professioneel niet allemaal op een rijtje heeft? Jawel, het kan. De laatste jaren was dat hetgene wat net wél goed liep.”

“Soit, ik wilde hier even heel echt zijn. Menselijk”, gaat ze verder. “En dus geef ik toe dat ik het even niet meer weet. Wat wil ik nog in de wereld zetten? Zou ik niet beter stoppen met schrijven? Ben ik nog relevant genoeg? Hoe ga ik rondkomen? Het zijn maar enkele van de duizenden vragen die zich de laatste weken opstapelen.” “Ook dit is ondernemen. Even een stap terug om dan weer een vooruit te zetten”, besluit Eva strijdvaardig. Gelukkig is de presentatrice omringd door mensen die haar graag zien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws