Ex-priester Pieter Delanoy uit 'De Mol' verwelkomt eerste kindje: "Wat een mooie naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-priester Pieter Delanoy uit 'De Mol' verwelkomt eerste kindje: "Wat een mooie naam"

Ex-priester Pieter Delanoy uit 'De Mol' verwelkomt eerste kindje: "Wat een mooie naam"

Fantastisch nieuws uit het 'De Mol'-kamp! Pieter Delanoy, die we kennen als de saboteur uit het zesde seizoen, is zojuist voor het eerst papa. Samen met zijn echtgenote, Dauphine, mocht de ex-priester een dochtertje verwelkomen. Op sociale media stelt hij haar meteen aan de wereld voor.

Dit jaar was het Comfort Achuo die haar medekandidaten met succes wist te belazeren in ‘De Mol’. Met het mollen zelf had ze geen probleem, haar dochtertje drie weken lang missen was een ander paar mouwen. Dat probleem had Pieter niet, toen hij in 2018 als mol naar Mexico vertrok. Maar daar is intussen verandering in gekomen.

De ex-priester maakte op Instagram zojuist het heuglijke nieuws bekend dat zijn eerste kindje geboren is. Samen met zijn vrouw kreeg hij op 23 mei een dochtertje, dat luistert naar de mooie naam Aurelle. "Proficiat!", "Prachtige naam voor een prachtig wondertje", "Wat een schoon kindje", "Genieten" en "Alle geluk toegewenst", lezen we in de comments.

Bron: Instagram (@pieterdelanoy)
Bron: Instagram (@pieterdelanoy)

Groter avontuur dan ‘De Mol’

In 2019 gaf Pieter het priesterschap nog op om met zijn grote liefde, Dauphine, te kunnen trouwen. In 2021 gaf het koppeltje elkaar uiteindelijk het jawoord in Zuid-Afrika. Ook naar het vaderschap keek hij enorm uit. “Een avontuur dat groter is dan ‘De Mol’”, dacht hij er eerder over in Het Laatste Nieuws. “Het is in zekere zin ook altijd een droom geweest. Als priester dacht ik daar niet aan, maar toen ik mijn vrouw leerde kennen, wist ik dat ik met haar dat verhaal wilde schrijven.” Wij wensen de kersverse ouders alvast alle geluk toe!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws