Ex-vriendin Britt laat zich verrassend uit over Metejoor: "Ik zou het heel graag willen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-vriendin Britt laat zich verrassend uit over Metejoor: "Ik zou het heel graag willen"

Ex-vriendin Britt laat zich verrassend uit over Metejoor: "Ik zou het heel graag willen"

Het zijn geen simpele tijden voor Metejoor en zijn ex-vriendin, Britt Van den Eijnden. Een kleine twee maanden geleden ging het koppel na vier mooie jaren helaas uit elkaar. In Het Laatste Nieuws vertelt de ex van de zanger nu hoe het met haar gaat na deze pijnlijke breuk.

Begin april kwam de donderslag bij heldere hemel voor Metejoor. Na meer dan vier jaar zetten hij en zijn toenmalige vriendin Britt een punt achter hun relatie. “Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schreef Metejoor op Instagram.

Hoe pijnlijk deze breuk ook was, zowel Metejoor als Britt zijn niet bij de pakken blijven zitten. Zo heeft de ex van de zanger haar eigen kledinglijn, Colère en Colette, op de markt gebracht. Iets waar ze tijdens haar relatie met Metejoor al mee bezig was. “Hij was daar toen al enthousiast over en stond er echt achter”, onderstreept Britt in Gazet van Antwerpen.

Break-up

Of we Meteor straks in een stuk van Colère en Colette zien pronken? Dat valt nog af te wachten, maar Britt hoopt in ieder geval van wel. “Ik zou het fijn vinden als hij eens wil poseren met onze kledij”, denkt ze erover. “Al heb ik het nog niet gevraagd.” De twee zijn namelijk amper twee maanden uit elkaar. “Een break-up is altijd lastig, en het is nog vers”, aldus de ontwerpster.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws