Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Veronique neemt drastische beslissing, het gaat fout met Raven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Veronique neemt drastische beslissing, het gaat fout met Raven

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': Veronique neemt drastische beslissing, het gaat fout met Raven

In de komende afleveringen van 'Familie' worden de kijkers getrakteerd op een mix van emoties en onverwachte wendingen. Alfons en Benny begraven de strijdbijl, maar Alfons stuit snel op een verrassende ontdekking die de gemoederen weer kan doen oplaaien.

Ondertussen komt Veronique in een emotionele crisis terecht als ze Linus de waarheid onthult over Koen, waarna ze besluit haar therapie bij hem te staken.

Cédric worstelt dan weer met zijn gevoelens in zijn open relatie met Yoko, vooral als hij haar ziet flirten met anderen. Hij neemt drastische maatregelen om haar af te schermen van potentiële dates.

Raven, die in een lastige situatie verkeert, probeert zijn aandelen te verkopen aan Veronique en Cédric, maar stuit op desinteresse. Lars vermoedt dat Raven geld nodig heeft voor drugs, terwijl Rudi hem adviseert zijn zorgen even te vergeten.

Mieke lucht haar hart bij Vanessa over haar problemen, en Hanne uit haar bezorgdheid dat Niko zijn scheiding blijft uitstellen. Jamila staat voor een uitdaging als ze Samira iets moet opbiechten.

En ten slotte, Brahim plant een citytrip met Louise en zoekt naar financiële middelen om deze te realiseren. Deze aflevering belooft weer een rollercoaster aan emoties en verrassingen te worden voor de trouwe 'Familie'-kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws