Fans van Bart De Pauw halen uit naar Maaike Cafmeyer: "Ook zij is in de fout gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fans van Bart De Pauw halen uit naar Maaike Cafmeyer: "Ook zij is in de fout gegaan"

Fans van Bart De Pauw halen uit naar Maaike Cafmeyer: "Ook zij is in de fout gegaan"

Het is inmiddels al ruim twee jaar geleden dat het proces-Bart De Pauw werd afgerond. Zo werd hij veroordeeld voor grensoverschrijdend gedrag en stalking. Toch hopen zijn fans nog steeds op een terugkeer van de tv-maker. Zij halen nu ook massaal uit naar Maaike Cafmeyer, die wél nog overal op tv te zien is.

De fans die Bart De Pauw opnieuw op tv willen zijn, blijven stijgen. Zo tellen de online steungroepen al zo'n 30.000 leden. Zij vinden dat de tv-maker te hard gestraft wordt voor wat hij gedaan heeft.

"Bart is voor 20 van de 26 beschuldigingen vrijgesproken", vertelt bezieler van de steungroepen Rik Ottevaere deze week in Dag Allemaal. "Voor de affaire met Maaike ­Cafmeyer bijvoorbeeld, die met wederzijdse toestemming gebeurde. Je zou kunnen zeggen dat ze daar allebei in de fout zijn gegaan. Maar waarom mag Maaike telkens haar verhaal doen, terwijl Bart al zes jaar lang zwijgt?", klinkt het.

'De droomfabriek'

Al is dat natuurlijk ook deels zijn eigen keuze. "Maar waarom doet zij niet hetzelfde?", reageert Rik. "Op reis met Sergio ­Herman, op reis met Kobe Ilsen, in interviews, in de musical die James Cooke over haar maakte, altijd opnieuw wordt Bart met de beschuldigende vinger gewezen. Nu mag Maaike zelfs meedoen als vaste sidekick in 'De droomfabriek'. Ook straf", vindt Rik.

"Ik had in m’n steungroep opgeroepen om massaal brieven te sturen naar dat programma", legt hij uit. "We hebben ons destijds goed geamuseerd met Barts programma’s en we dromen ervan om hem nog eens op het scherm te zien. Daar is geen enkele reactie op gekomen. En wie zien we dan wél opdraven? Maaike. Nóg maar eens", klinkt het teleurgesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws