Foto van Stephanie en Eddy Planckaert lokt massaal veel reacties uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Foto van Stephanie en Eddy Planckaert lokt massaal veel reacties uit

Foto van Stephanie en Eddy Planckaert lokt massaal veel reacties uit

Sinds enkele weken zijn de avonturen van de familie Planckaert opnieuw te volgen op VRT 1. Maar ook via sociale media kunnen de fans de gezelligste familie van het land volgen. Zo deelde Stephanie zopas twee bijzondere foto's met haar vader Eddy op Instagram.

Stephanie en Eddy Planckaert zijn twee handen op een buik. Dat bewijst Stephanie nog maar eens met enkele prachtige kiekjes die ze zopas deelde op Instagram. Daarop zien we haar liefdevol poseren met haar vader.

“Dikke vriendjes sinds 1988”, staat er in het onderschrift te lezen. Stephanie postte namelijk ook een foto uit haar kindertijd. En die kiekjes lokken ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

Toppertjes

“Mooie foto van vader en dochter. Jullie hebben een prachtige familie!”, “Wat een prachtige foto’s”, “Toppertjes”, “Jullie zijn een voorbeeld voor velen”, “Zo mooi, vader en dochter” en “Wat een topfamilie”, klinkt het onder meer. De foto werd in een mum van tijd ook door bijna 10.000 mensen geliket. Daarnaast lieten veel volgers een veelbetekenend hartje achter bij de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws