Frank Deboosere moet enkele prachtige woorden kwijt over Sabine Hagedoren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Frank Deboosere moet enkele prachtige woorden kwijt over Sabine Hagedoren

Frank Deboosere moet enkele prachtige woorden kwijt over Sabine Hagedoren

Frank Deboosere moest maandagavond afscheid nemen van zijn job als weerman bij de openbare omroep. Dat hij gemist zal worden, is duidelijk. Dat hij het zelf zal missen, nog meer. Ook collega Sabine Hagedoren heeft intussen een speciaal plekje in zijn hart.

Frank Deboosere trok de deuren van de VRT maandag definitief achter zich dicht. Het leven is volgend hem dan ook één grote les in afscheid nemen. En dat is iets wat hij en zijn collega gemeen hebben. “Sowieso. Sabine en ik hebben allebei op een paar dagen tijd afscheid moeten nemen van een geliefde, zij van haar man, ik van mijn zus”, vertelt de weerman openhartig in Het Laatste Nieuws. “Ze waren allebei al een tijd zwaar ziek, en Sabine en ik wisten dat van elkaar.”

En toch is er geen dag voorbijgegaan dat er geen weerbericht was. “Dat was heavy, maar het leven ging door”, besluit Frank. “Sabine en ik zagen elkaar nooit veel, maar wij waren wel een goeie tandem.” Meer dan twintig jaar hebben ze het weerbericht dan ook met zijn tweetjes gedaan. “Soms waren we allebei ziek, en dan stond de minst zieke op de set. Lange vakanties zaten er ook niet in. Mijn langste vakantie in die 36 jaar heeft twee weken geduurd”, klinkt het.

Frank en Sabine staan bovendien op dezelfde manier in het leven. “Als ik nu een pijntje voel, denk ik wel: 'Je zus is nooit zo oud mogen worden, doe niet moeilijk.' Dat heb ik ook als ik kankerpatiënten bezoek. 'Laat ons blij zijn met wat we gekregen hebben’”, bedenkt de voormalige weerman zich. “Wat dat betreft hebben Sabine en ik dezelfde filosofie. Maar ook die dingen hebben wij altijd afgeschermd van het grote publiek”, aldus Frank.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws