Groot nieuws uitgelekt bij Qmusic: “Deze bekende presentatrice zal Sean Dhondt vervangen” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Groot nieuws uitgelekt bij Qmusic: “Deze bekende presentatrice zal Sean Dhondt vervangen”

Groot nieuws uitgelekt bij Qmusic: “Deze bekende presentatrice zal Sean Dhondt vervangen”

Vorige week zwaaide Qmusic Sean Dhondt na acht jaar uit. De radiopresentator werd aan de deur gezet omdat er voor hem geen plaats meer was in het zendschema. Maar wie neemt dan zijn plekje in? Dat kwamen we zojuist te weten.

Na acht jaar kreeg Sean Dhondt te horen dat er na de zomer geen plaats meer was voor hem bij Qmusic. Voor de presentator kwam het ontslag heel onverwacht. “Het voelt echt rot aan. Ik had dit nog flink wat jaren willen doen”, klonk hij eind juni ontgoocheld op Instagram. Nog onverwachter is wie zijn job zal overnemen.

Vertrouwde Q-stem Jolien Roets zal Sean vervangen in de namiddag tussen 13u en 16u. “I’m very excited! Ik vind het zalig dat ik de luisteraars tijdens een groot deel van hun werkdag gezelschap mag houden”, klinkt het enthousiast bij de presentatrice. “Met steengoede muziek sleur ik ze doorheen die moeilijkere uurtjes na de middag, wanneer de focus wel eens durft slabakken. Die middagdip maakt geen schijn van kans!”

Vaste stem

Zo wordt Jolien Roets meteen de nieuwe “vaste waarde” bij de radiozender. De presentatrice was natuurlijk al langer actief bij Qmusic, maar was tot de zomer voornamelijk in de weekends te horen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws