Grote zorgen om zanger Metejoor: "Fysieke problemen? Dit is er écht aan de hand" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Grote zorgen om zanger Metejoor: "Fysieke problemen? Dit is er écht aan de hand"

Grote zorgen om zanger Metejoor: "Fysieke problemen? Dit is er écht aan de hand"

Zanger Metejoor laste noodgedwongen een pauze in. De 33-jarige zanger moet minstens enkele weken rust nemen. Fysiek vermoeid, laat zijn manager weten. Volgens enkele collega's van de zanger is er meer aan de hand.

Het gaat niet enkel om fysieke problemen, ook mentaal zijn er problemen. "Metejoor zit slecht in "z'n vel", hoorde Dag Allemaal van enkele van zijn collega's. "Hij trekt zich de negatieve commentaren op sociale media veel te hard aan.

Burn-out?

Nog volgens Dag Allemaal gaat het mogelijk om een beginnende burn-out. Dan zullen twee weken herstel niet volstaan. De manager van Metejoor ontkent dat. "Ik ga ervan uit dat Metejoor deze zaterdag optreedt in Valkenburg, daar kijkt hij naar uit. En pas eind juni staan er weer concerten op het programma in ons land", klinkt het nog.

Metejoor heeft een moeilijk jaar achter de rug. Er waren de geruchten over een affaire met Julia Boschman van K3. Daarnaast ging hij uit elkaar met zijn vriendin en nu zijn er weer geruchten dat hij zou samen zijn met Zita Wauters.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws