Gunther Levi heeft verontrustend nieuws over zijn vrouw na zwaar ongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gunther Levi heeft verontrustend nieuws over zijn vrouw na zwaar ongeval

Gunther Levi heeft verontrustend nieuws over zijn vrouw na zwaar ongeval

Vorige week moest ‘Familie’-acteur Gunther Levi halsoverkop met zijn vrouw Charlotte naar het ziekenhuis na een zwaar ongeluk. Charlotte heeft een pijnlijke val gemaakt van haar paard en is pal op haar rug terechtgekomen.

“Mijn hart stond even stil. Toen Charlotte niet rechtkwam, maar op de grond bleef liggen, besefte ik dat het echt ernstig was”, vertelt Gunther in Dag Allemaal. Het verdict: vier gebroken ruggenwervels. “Ze is plat op haar rug gevallen, wat heel pijnlijk is, maar daardoor is er niets verschoven. Anders was de diagnose een pak erger geweest”, zegt hij met een gerust hart.

Ze heeft misschien wel geluk gehad, maar vier gebroken wervels is niet niets. Er staat Charlotte een lange revalidatie te wachten. “Ze moet sowieso twee weken op dat ziekenhuisbed blijven liggen”, gaat de acteur verder. Daarna zal het ook zeker nog twee maanden duren voor ze weer de oude is. Tot die tijd zal Gunther zijn vrouw in de watten leggen. “Bij mij is ze in goeie handen”, besluit hij.

Charlotte en Gunther gaan normaal elke zondagavond paardrijden. Maar dat zou de acteur nu misschien wel eens op zijn buik kunnen schrijven. Zijn vrouw wil namelijk nooit meer op een paard kruipen, dat was haar eerste reactie tenminste. “Maar even goed zit de schrik er voor altijd in en was het afgelopen weekend de laatste keer dat ze op haar paard zat”, bedenkt Gunther zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws