Haar in de boter bij Tom Waes en Charlotte? Presentator komt plots met opvallend nieuws over zijn ex Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Haar in de boter bij Tom Waes en Charlotte? Presentator komt plots met opvallend nieuws over zijn ex

Haar in de boter bij Tom Waes en Charlotte? Presentator komt plots met opvallend nieuws over zijn ex

Tom Waes (55) is al een tijdje opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij een koppel met de 35-jarige Charlotte Vranken. Toch heeft de presentator in de VRT-podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper' ook opvallend nieuws te melden over zijn ex-vrouw.

Tom Waes heeft na zijn relatie met Mieke Morel, met wie hij maar liefst 18 jaar samen was, waarvan 10 jaar verloofd, opnieuw de liefde gevonden. Zo is de presentator al een poosje samen met Charlotte Vranken, een 35-jarige doctor in de chemie.

"Ik heb het gevoel dat mijn vriendin de juiste is", vertelt hij daarover in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'. Toch heeft Tom ook nog altijd een goed contact met zijn ex-vrouw Myriam, met wie hij twee kinderen heeft, dochter Isa en zoon Milo.

Diepere liefde

"De passie en de relatie, dat is verdwenen. Maar de diepere liefde en vriendschap zijn gebleven. Nu het verdriet om die breuk weg is, zien we mekaar nog vaak", vertelt de presentator. "We gaan bij elkaar op de koffie en onlangs zijn we nog samen gaan eten. Zij met haar nieuwe vriend, ik met mijn nieuwe vriendin. Dat is heel fijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws