Hanne Troonbeeckx heeft heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

09052023hannetroonbeeckxinstagram
Een tijdje geleden liet Hanne Troonbeeckx al weten dat ze een carrièreswitch wilde maken. Zo ging ze een nieuwe opleiding starten en daar geeft ze nu een update over. Haar volgers reageren meteen erg enthousiast.
Hanne Troonbeeckx onthulde recent dat ze een opleiding aan het volgen was voor stijlconsulente te worden.  “Ik kan niet wachten om anderen te helpen hun persoonlijke stijl te ontdekken en te omarmen. Maar dus eerst nog slagen voor mijn examen”, vertelde ze eerder al aan Het Nieuwsblad. Gisteren was dan eindelijk die grote dag daar. 
Maandagavond was ze nog aan het zwoegen. "De laatste loodjes. Morgenvroeg het theoretisch examen van kleur- en stijlconsulent", schreef ze op haar Instagramverhaal. "En dan is het feest", klonk het. En jawel, Hanne is afgestudeerd. "Geslaagd met 95%", zegt ze trots. "Me very happy! En nu gaan met die banaan! Of beter gezegd: shop till I drop!", besluit ze.

Nieuwe uitdaging

Haar volgers willen haar meteen feliciteren. "Proficiat, Hanne", "Hoppa, met onderscheiding" en "Dikke proficiat", reageren ze onder meer. Toch laat de consulente weten dat ze meteen een nieuwe uitdaging aangaat. “Ik ben alvast begonnen aan de volgende opleiding: imagoconsulent", verklapt ze. "Zo benieuwd!”, voegt ze er nog aan toe.