Hanne van K3 moet nog iets kwijt over Günther Neefs na 'Liefde voor muziek'

10052023k3guntherneefsinstagram
K3'tjes Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn brachten in de nieuwste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ een mooie versie van ‘Ik blijf bij jou’, een nummer van Günther Neefs. Hanne heeft op Instagram nu nog een duidelijke boodschap voor de zanger.
Deze week stond de muziek van Günther Neefs centraal in 'Liefde voor muziek' en K3 coverde zijn nummer 'Ik blijf bij jou'. "We maakten er een verhaal van over hoe je als ouder naar je kinderen kijkt. Hoe je ze vast wil houden en soms los moet laten, maar zeker wil zijn dat ze weten dat je er altijd voor ze zal zijn. Wat er ook gebeurt", schrijft Hanne Verbruggen op haar Instagrampagina.
Het K3'tje vond het alvast geweldig om dit nummer te brengen toen ze in verwachting was. "En het beste is: ik zing dit lied effectief als Julien lastige momenten heeft. Werkt altijd", aldus Hanne. Ook moet ze nog wat kwijt over Günther zelf. "Vanaf moment 1 voelde ik me op mijn gemak bij deze man", klinkt het. "Günther is een grapjas, sfeermaker en de gezelligheid zelve, maar ook de zorgzame en rustige vader van de groep", zegt ze. "Elke avond was het genieten om jouw versies te horen met je prachtige stem", besluit ze.

Onder de indruk 

De volgers van Hanne laten meteen lieve berichtjes achter. "Wat heb je altijd zo'n mooie woorden voor een ander", "Zo lief", "Mijn hartje smelt", "Wat ben je toch een mooi mens", "Zo schattig", "Wat een prachtige caption", "Hele mooie aflevering weer en zo'n mooi liedje", "Wat voor een straffe zangeressen zijn jullie. Keer op keer verwonderd van jullie prachtige covers, dank je wel", "Leukerds" en "Telkens is het genieten om naar jullie te mogen luisteren", reageren ze onder meer.