Heeft Jacotte Brokken spijt van haar carrièrestap als weervrouw? "Ik heb dit grandioos onderschat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heeft Jacotte Brokken spijt van haar carrièrestap als weervrouw? "Ik heb dit grandioos onderschat"

Heeft Jacotte Brokken spijt van haar carrièrestap als weervrouw? "Ik heb dit grandioos onderschat"

Jacotte Brokken is nu een jaar weervrouw. Dat betekent ook dat ze intussen een jaar bekend is. Dat heeft toch wel een grote impact op haar, die bekendheid.

“Ik heb het grandioos onderschat", geeft Jacotte toe in Het Nieuwsblad. "Mensen waarschuwen je voor de impact op je leven, maar je beseft het niet helemaal voor het je overkomt. Ik moet soms opletten dat ik nog buiten kom. Dan denk ik: goh, ga ik echt op een zaterdag naar Antwerpen? Dat is er een beetje om vragen. Maar ik ben ook maar een mens die soms alleen op zaterdag tijd heeft en dan naar de Ikea moet.”

Jacotte kreeg ook te maken met bodyshaming. “Het is zo, hè. Ik had me daar mentaal op voorbereid, maar de manier waarop heeft me toch nog verbaasd. De meeste reacties kan ik heel makkelijk parkeren omdat ik zie van welke soort accounts ze komen. De comment waar ik het meest over gestruikeld ben, was een mail – met hoofdredactie in cc – dat ik ontslagen moest worden. ‘Want ze is te dik.’ Daar kwam zo’n venijn uit", klinkt het bij de weervrouw.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws