Heeft Niels Destadsbader een nieuwe vriendin? Hij heeft nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heeft Niels Destadsbader een nieuwe vriendin? Hij heeft nieuws te melden

Heeft Niels Destadsbader een nieuwe vriendin? Hij heeft nieuws te melden

Niels Destadsbader kreeg vorig jaar af te rekenen met een pijnlijke breuk. Na jaren kwam er een einde aan zijn relatie met Julie.

De vraag is hoe het nu met het liefdesleven van Niels staat. De zanger komt uit een erg moeilijke periode en blijkt nog steeds vrijgezel te zijn.

Niels heeft nochtans een serieuze kinderwens. "Het kan ook heel snel gaan. Of ontmoet ik een vrouw met wie ik kinderen wil, maar blijkt het fysiek niet te lukken", zegt hij.

"Ik ben alleszins op het punt dat ik weet: als het zou komen, heel graag. Komt het niet, dan zal daar ongetwijfeld een goede reden voor zijn", aldus Niels in Nina.

Bovendien is Niels niet goed in het alleen zijn. “Pfoeh, nee. Een ramp. Mensen zeggen vaak: ‘Zalig, ’s avonds in mijn eentje in de zetel.’ Wat moet ik daar zitten doen, denk ik? Ik bel dan liever een maat op, om samen met mij naar het voetbal te kijken."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws